Reperi kaqanikas ”Choki” vjen edhe me një bashkëpunim

Reperi kaqanikas ”Choki vjen edhe me një bashkëpunim. 

Kësaj here me reperin EGY. Choki merret me rap një kohë të gjatë. Përveç si këngëtar ai merret edhe me produksion si dhe me dizajn.

Kënga duket mjaft interesante. Për më shumë ndëgjojeni.

About hotfiles123

im rap scop
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s