Lojra dhe Kuize të ndryshme

Kuizi Kimia – pjesa e shtatë
Pediatrics – Part One – Pediatria -pjesa e parë
Kuizi Matematika – pjesa e parë
Kuizi Kimia – pjesa gjashtë
Kuizi Kimia – pjesa e pestë
Kuizi Kimia – pjesa e katërt
Bathroom – Gjermanisht
Bathroom- Anglisht
Water, pH and Macromolecules – part three – Uji, p…
Water, pH and Macromolecules – part two – Uji, pH …
Gjuhë dhe letërsi – Pjesa e tretë
Kuizi Kimia – pjesa e tretë
Kuizi Kimia – pjesa e dytë
Kuizi Kimia – pjesa e parë
Kuizi Biologjia – pjesa e 13
Muajt e vitit në gjuhën angleze
Water, pH and Macromolecules – part one – Uji, pH …
Kuizi Gjuha shqipe – Pjesa e parë
Ditët e javës në gjuhën angleze
Stinët e vitit në gjuhën angleze
Gjuhë dhe letërsi – Pjesa e dytë
Gjuhë dhe letërsi – Pjesa e parë
Organet e njeriut- Kuiz nga Anatomia
Emrat e pemëve në gjuhën gjermane
Emrat e pemëve në gjuhën angleze
Numrat anglisht nga 1 deri 10
Plumbi – Kuiz nga Kimia
Hekuri – Kuiz nga Kimia
Bakri – Kuiz nga Kimia
Pjesët e trupit – Anglisht – Pjesa e dytë
Pjesët e trupit – Anglisht – Pjesa e parë
Zinku – Kuiz nga Kimia
Kalciumi – Kuiz nga Kimia
Kryeqytetet – Pjesa e parë
Kuizi Fizika – Pjesa e parë
Alumini – Kuiz nga Kimia
Natriumi – Kuiz nga Kimia
Kuizi – E pabesueshme por e vërtetë – pjesa e parë…
Albania Quiz – Kuiz nga Gjeografia
Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane – Pjesa e katë…
Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane – Pjesa e tret…
Brazil Quiz – Kuiz për Brazilin – Kuiz nga Gjeogra…
Kuiz nga Anatomia – Sistemi nervor qendror – Pjesa…
Kuizi Biologjia – Pjesa e 12
Kuizi Biologjia – pjesa e 11
Kuiz për Australinë
Gjilan City – Jigsaw Puzzle
Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane – Pjesa e dytë…
Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane – Pjesa e parë…
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze – Pjesa e katër…
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze – Pjesa e tretë…
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze – Pjesa e dytë
Newborn – Jigsaw Puzzle
Ferizaj City – Jigsaw Puzzle
Kuizi – Shenjat e komunikacionit pjesa e tretë – K…
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze – Pjesa e parë
Kuizi Biologjia – pjesa e dhjetë
Kuizi Biologjia – pjesa e nëntë
Kuizi – Shenjat e komunikacionit pjesa e dytë – Ku…
Kuizi – Shenjat e komunikacionit – Kuize nga Autos…
Kuizi Biologjia – pjesa e tetë
Kuizi Biologjia – pjesa e shtatë
Kuizi Biologjia – pjesa e gjashtë
Kuizi Biologjia – pjesa e pestë
Kuizi Biologjia – pjesa e katërt
Kuizi Biologjia – pjesa e tretë
Flag of Kosovo Jigsaw Puzzle
Kuizi Biologjia – pjesa e dytë
Flag of Albania Jigsaw Puzzle – Lojë puzzle
Kuizi Biologjia -pjesa e parë
Capital cities of Balkan Peninsula – Geography Qui…
Chromosomes – Kuiz nga Biologjia- Biology Quiz
Kryeqytetet Ballkanike – Kuiz nga Gjeografia
Flamujt e shteteve të Ballkanit – Kuiz nga Gjeogra…
Kuize shumëzimi nga 1 deri 10
Kuizi shumëzimi me 10 – Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 9 – Kuiz nga Matematika
Where is ? – Kuiz nga Gjeografia
Kuizi ”Kush do të bëhet milioner” – Kuiz diturie…
Kuizi Islam(Ehli Sunnet) – Kuize diturie
Hashim Thaçi-Gjarpëri 1.0 – Lojra me personalitete…
Kuizi ”Enciklopedia” – Kuiz rreth diturive encik…
The Map Quiz – Lojë nga Gjeografia – Lojra për kon…
The country maps quiz – Lojë nga Gjeografia -Loje …
Fruit smash – Lojë me fruta apo pemë
Rapitfulshot- lojë me gjuajtje-Shooting game
How fast are your reactions ? – Lojë me dele – Tes…
Photosynthesis – Kuiz për fotosintezën – Kuiz nga …
Natural disaster – Kuiz për fatkeqësitë natyrore -…
DNA Quiz- Kuiz për ADN – Kuiz nga Biologjia
Scientific methods- Kuiz per metodat shkencore
Chemical bonds- Lidhjet kimike- Kuiz nga Kimia
Kuizi ” Veprat letrare ” – Kuiz nga Letërsia
Quiz about cells- Kuiz për qelizat – Kuiz nga Biol…
Label the Continents- Kuiz për kontinentet – Kuiz …
Label the Earth’s Oceans – Kuiz për oqeanet e Botë…
Energy Quiz – Kuiz për energjinë
Kuizi shumëzimi me 1 – Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 2 – Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 3 – Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 4 – Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 5 – Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 6 – Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 7 – Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 8 – Kuiz nga Matematika
Kuizi shkollor ”Shkolla ime”
Rocks Quiz – Kuiz per gurët dhe shkembinjët
Muret e kanalit inguinal – Kuiz nga Anatomia
Balkan Peninsula Flags- Flamujt e Gadishullit Ball…
Autorapitful-loje me veture

About hotfiles123

im rap scop
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s